Deze pagina bevat links naar verwante websites, sites van onze klanten en andere voor ons en onze bezoekers interessante sites. Deze pagina is nog in ontwikkeling en zal regelmatig worden aangevuld.

Links uitwisselen - een win-winsituatie

Een van de redenen waarom websites hoger scoren in de zoekresultaten van Google is dat er vanaf andere websites naar gelinkt wordt. Hoe meer relevante links er naar een site bestaan, hoe meer waarde Google aan de desbetreffende site hecht en hoe beter deze dus door bezoekers gevonden wordt.

Een van de manieren om links te krijgen is uitwisseling. Als ondernemers wier werkterrein enigszins in elkaars verlengde liggen links uitwisselen, varen beide websites daar wel bij.

Wilt u links uitwisselen met CNC Verspaningstechnieken? Stuur ons dan een mail via ons contactformulier.

NB: Links moeten natuurlijk ook en vooral iets toevoegen voor de bezoekers van een website. Daarom is een korte begeleidende tekst (zoals hieronder bij de link voor de Metaalunie is geplaatst) wel gewenst.

 

metaalunie02

De Metaalunie is de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) in de metaal en heeft 13.000 leden. CNC Verspaningstechnieken is aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie en hanteert de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden zoals deze door de Koninklijke Metaalunie zijn uitgegeven. Klik hier om deze voorwaarden als pdf te downloaden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten. De voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.

ertec02

Ertec is gespecialiseerd in het optimaliseren van productieprocessen en biedt kennis op het gebied van automatisering, referentiesystemen en robots. In de webwinkel worden diverse producten aangeboden. Trefwoorden zijn: Spreitzer, System 3R, JobDISPO, Fastems, FMS-systemen, centrumspanners, handlingsystemen, spanmiddelen, klemmen, magneten, zinkvonken, draadvonken, frezen, opspannen, verspaning, metaalbewerking, nulpuntspansystemen en ERP-planning.

 

 


cnc_bannerlow01